ОДРЖАНЕ МАТЕМАТИЧКЕ РАДИОНИЦЕ

У петак 27.10.2023. год. и суботу 28.10.2023.године одржане су МАТЕМАТИЧКЕ РАДИОНИЦЕ за стручно усавршавање професора разредне наставе и професора математике.

Професори математике већ шести пут у нашој организацији су пратили предавања, тако да је атмосфера била уобичајена.

Оно што је ново, то су предавања за професоре разредне наставе који нису баш тако често имали прилику да прате предавања професора математике, посебно не таквих предавача.

Мој утисак је да су професори разредне наставе били на висини задатка, да су активно учествовали и морам рећи да је све изгледало као један озбиљан школски дан са само једним предметом у распореду часова, математика. Нису се устручавали да питају. У једном тренутку једна колегица је замолила професора да понови, јер није разумјела.

Коментаре које добијам ево већ трећи дан су најбољи до сад. Семинар је оцијењен као најбољи до сад. Пишу колеге да је било спонтано и са великим смислом. Написаћу пар коментара:

“Први семинар на којем смо нешто научили што нам је корисно за рад.”

“Интересантно и корисно.”

“Једва чекам следећи!”

Ако још кажем да су учествовали професори из цијеле РС, из Приједора, Српца, Бијељине, Новог Града, Билеће, Прњавора, …, то заиста даје озбиљност цијелом догађају.

Друштво математичара Града Бања Лука већ размишља о следећој радионици и апсолутно сам сигурна да ће бити још боља…

Ево пар сличица…

Loading Likes...